GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Tørre hænder? 3 ting du skal gøre denne vinter

Tørre hænder? 3 ting du skal gøre denne vinter

Det kan være en udfordring at holde hårdt arbejdende hænder sunde og stærke i vintermånederne, derfor er det ikke unormalt at opleve meget tørre, sprukne og sensitive hænder. Her forklarer vi hvorfor hænder er så sårbare for vinter tørhed og hvad du kan gøre for at holde dem bløde og næret.


Hvorfor bliver mine hænder så tørre?

Vi bruger vores hænder konstant, og i løbet af dagen udsætter vi dem for det udtørrende vintervejr og det skadende UV-lys.

Mange af os vasker hænderne ofte i løbet af dagen. Vores hænder har få talgkirtler, så ved at bruge en håndsæbe med udtørrende ingredienser som alkohol, så "suger" man fugten ud af huden.

Siden vi bruger og vasker vores hænder så meget, så vil områder med tør hud hurtigt blive ømt og irriteret. Af denne grund er det vigtigt at etablere en håndplejerutine, der holder huden på dine hænder rene, bløde og hydreret.


Naturlig håndpleje rutine på 3 trin til tørre hænder

1. ELSK HANDSKER

Handsker og vanter holder hænder behagelige og varme. De fungerer også som en ekstra beskyttelse mellem huden på dine hænder og UV-lyset samt bakterier. Ved at gøre dette nedsætter handskerne eksponering til hud-aldrende sollys og udtørrende, kemiske håndvaske.

2. SKIFT DIN HÅNDSÆBE

Tør hud udvikles når huden producerer mindre olie, og det kan forværres ved brug af Sodium Lauryl Sulfat (SLS) og alkohol-baseret hudpleje.

Det kan være udfordrende at undgå alkohol-baseret sæbe, da mange hospitaler, læger og plejehjem opfordrer til at bruge en alkohol-baseret rensesæbe eller rensecreme for at minimere spredning af vinter viruser som influenza.

Det er vigtigt at praktisere en god hånd hygiejne for at minimere spredning af virusser og bakterier, , men det er også vigtigt at være bevidst om, at alkohol på huden fordamper og stripper huden for dens naturlige fugt.

Ved at anvende en hydrerende håndcreme til rene hænder holdes fugten i hænderne. Hvis du har meget tørre hænder, burde du skifte til en SLS-fri håndsæbe.

BEDSTE NATURLIGE ANTIBAKTERIELLE HÅNDSÆBE TIL MEGET TØR HUD

Green People håndsæber er perfekte til meget tør hud, da de alle er uden alkohol, SLS og triclosan.

Vores Manuka & Lemon Tree Antibakterielle Håndsæbe indeholder naturlige og antiseptiske Citron Tea Tree og Manuka. Disse ingredienser dræber skadelige bakterier uden at skade huden på dine hænder eller bidrage til en bakteriel resistens.

For optimal effekt, anvend på våde hænder, vask omhyggeligt og skyl så overskydende sæbe af. Fugtige hænder kan være sårbare overfor tørhed og våde hænder bærer på langt flere bakterier, så tør altid dine hænder grundigt inden du til sidst anvender en nærende håndcreme.

Hvis huden på dine hænder er ultrasensitive eller ramt af dermatitis, så brug vores Duftfri Håndsæbe, der er formuleret uden æteriske olier eller syntetiske dufte.


3. BRUG MASSER AF HÅNDCREME PÅ DINE TØRRE HÆNDER

Hvis vintervejret har efterladt dine hænder trætte og slidte, så kan en generøs mængde håndcreme give din huds fugtbalance et godt boost. Håndcreme bør påføres meget tørre hænder efter enhver håndvask og ellers efter behov. For en intens håndpleje, tjek produktets label efter disse hud-genoprettende ingredienser:

SHEASMØR: Spækket med Vitamin E og Pro-vitamin A. Lindrende Sheasmør har beskyttende egenskaber og hjælper med at værne om tør hud mod trusler fra omgivelserne.

MANUKA: Destilleret af bladene fra Manuka Busken. Manuka har antimikrobielle aktiver, der forsvarer huden mod skadelige bakterier.

OLIVEN SQUALANE: Dybt hydrerende og ikke-fedtet, Squalane er ideel til hud med eksem og dermatitis. Det er rig på Vitamin E og hjælper med at genoprette hudens elasticitet.

SØD APPELSIN: En antiseptisk ingrediens, Sød Appelsin stimulerer blodcirkulationen så huden er velnæret og i stand til at selv-genetablering.

Disse nærende planteaktiver er alle nøgle ingredienser i Green People's Manuka & Lemon Tea Tree Håndcreme. Denne ultra-hydrerende håndcreme til meget tørre hænder er spækket med lindrende antibakterielle ingredienser, der giver en øjeblikkelig virkning og efterlader de hårdtarbejdende hænder bløde, stærke og næret.


Håndcreme og håndsæbe til vinteren