GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Green Peoples økologiske certificeringer

Vi mener, at det er vigtigt for virksomheder, der påstår at producere økologisk kosmetik, at have en uafhængig certificering, som understøtter deres anprisninger. En certificering giver forbrugeren en garanti for, at produkterne rent faktisk har et højt økologisk indhold og er frie for sprøjtemidler og en bred vifte af syntetiske ingredienser, som er forbudte i certificeret økologisk kosmetik.

I 1999 blev Charlotte inviteret til at være del af en Soil Association komité, som skulle udarbejde de første standarder for økologiske skønhedsprodukter. Charlotte, og senere Green Peoples videnskabelige ekspert inden for kosmetik Ian Taylor, spillede en afgørende rolle i arbejdet med at skabe et regelsæt for økologisk kosmetik.

Green People var en af de allerførste virksomheder, der fik skønhedsprodukter certificeret økologisk af Soil Association. Det skete lige efter, at Soil Associations standarder for økologisk kosmetik blev lanceret i 2002, efterfulgt af Organic Food Federation i 2003. I 2009 blev vi yderligere certificeret af EcoCert, hvilket gjorde os til det eneste skønhedsbrand med certificeringer fra tre forskellige og uafhængige certificeringsinstitutioner.

Alle tre certificeringsinstitutioner har meget strenge krav med hensyn til, hvilke ingredienser, der må anvendes. En detaljeret oversigt over produktets indhold skal indsendes til godkendelse, og årlige inspektioner foretages for at tjekke indkøb af råvarer versus forbrug, formuleringer, produktionsmetoder, opbevaring og anprisninger samt ingredienser på emballagen. Det skal være muligt at spore alle økologiske ingredienser. Det er en integreret del af certificeringsprocessen, hvilket gør det muligt at spore råmaterialet helt tilbage til landmanden og det jordstykke, hvor afgrøden, som ingrediensen er udvundet af, er dyrket.

I skrivende stund har Green People over 100 produkter, der er certificeret af en eller flere af certificeringsinstitutionerne nævnt ovenfor.

Soil Association Organic certifikat Non-Food Certification Eco Cert Organic Cosmetic certifikat

Udover vores økologiske certificeringer har vi også opnået en såkaldt etisk akkreditering af Ethical Company Organisation, hvilket er publiceret i Good Shopping Guide. Ethical Company Organisation har givet Green People et enestående ECI (Ethical Company Index) på 92 med ros for at være dedikeret til at anvende økologiske, bæredygtige og fair trade ingredienser, som ikke er testet på dyr.

Etihical Company Organisation Certifikat

Green People er også certificeret som et cruelty-free mærke af PETA. Vi er stolte af at være en del af deres Beauty Without Bunnies program, hvilket certificerer os som et mærke, der aldrig tester produkter eller ingredienser på dyr.

Vi har altid været meget standhaftig i vores forpligtelse til aldrig at bruge ingredienser lavet af producenter, der tillader test på dyr og/eller eksporterer til Kina, da det i Kina er krævet at importerede skønhedsprodukter skal testes på dyr.

Cruelty-Free PETA certifikat