GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Prisvindende økologiske produkter fra Green People

Prisvindende økologiske produkter fra Green People

Hos Green People er vi stolte af at have vundet over 200 priser for vores økologiske produkter. Hver eneste pris er stolt vist frem på væggene i vores hovedkvarter. I dag kigger vi tilbage på nogle af de 46 priser, vi vandt i 2018.

Herre Grooming Priser

Herre Grooming Priser

Natural & Organic Awards Europe fremviser England's bedste rene skønhedsprodukter. Vi var begejstret da vores Green People for Men's Care No. 10 Itch Away Shampoo vandt prisen for 'Bedste Nye Herre Grooming Produkt'.

Mænd har en stigende tendens til at vælge grønnere og renere grooming produkter, derfor startede vi 2019 med at lancere to nye essentielle økologiske grooming produkter, Green People for Men's Care No. 11 Texturising Styling Gel og Green People for Men's Care No. 4 Taming Beard Oil.Family Awards 2018 Silver Award

Familie priser

Vinderne af Mummii Family Awards var blevet stemt på af over 10.000 forældre, og vi var så begejstret da vi hørte, at vi havde vundet sølv i deres 'Bedste Økologiske Skønhedsmærke' kategori. For at kvalificere sig til denne pris undergik vores økologiske babyprodukter skrappe tests af eksperter indenfor området. Dette verificerer vores økologiske plejeprodukter til babyer som nogle af de bedste på markedet.

Loved by Children Awards Winner

Vi var lige så begejstret for at modtage en pris fra Mother & Baby Magazine læsere! Efter omfangsrige tests fra deres panel af forældre vandt vores Soothing Nipple Balm bronze i deres 'Bedste Graviditets/Moderskabs Produkt'.

Priserne sluttede ikke der! Vi hoppede af glæde da vores Organic Children Mandarin Tandpasta vandt Platinium for bedste tandplejeprodukter af Loved by Children Awards. Denne frugtige tandpasta formular er elsket af børn og forældre, og derfor lancerede vi en ny fluorid i slutningen af 2019. Flere fejringer kom, da vores Nurturing Baby Oil vandt guld i Green Parent Beauty Awards, imens vores Berry Smoothie Bath & Shower vandt bronze!Hårpleje Priser

2018 var et vigtigt år for etisk skønhed, og det var fedt at se forbrugerne få mere kendskab til fordelene ved et skifte til ren skønhed. At udvikle et etisk produktsortiment har altid været en prioritet for os, og i november blev vi anerkendt af Marie Claire, der valgte os som vinderen i deres pris som Bedste Etiske Hårpleje Sortiment.Natural Beauty Award 2018

Natural Beauty Awards

Vi var begejstret over at vinde hele 2 priser ved Natural Health International Beauty Awards 2018. Vores naturlige Volumising Mascara vandt Mascara kategorien, og vi var henrykte over at blive kronet vinder i den bedste Økologiske Produktsortiment kategori! Disse priser fejrer det fineste indenfor holistisk og komplementerende skønhed, så vi er beæret over at blive anerkendt af dem.2019 er et spændende år for os, og vi håber at vi kan bringe endnu flere prisvindende økologiske produkter, som du kan vælge ud fra, da vi fortsat vil udvide vores sortiment.