GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Superfood hårpleje

Superfood hårpleje

Gi’ dit hår en gang ‘superfood’ prøv Green People’s NYE Quinoa & Artichoke Shampoo. Du er sikkert allerede med på ’superfood’ bølgen hvad kost angår, men har du tænkt på den gavnlige effekt i et hårplejeprodukt? Green People lancerer en helt ny ’superfood’ hårpleje serie baseret på Quinoa.

Quinoa er botanisk set hverken er et korn eller et græs men tilhører salturtfamilien – Quinoa er et komplet og glutenfrit protein med en enestående aminosyrebalance. Det indeholder desuden alle essentielle fedtsyrer og er rig på vitamerne E & B.


Men hvad betyder det egentlig for dit hår?

Quinoa er med sit høje indhold af protein en ’superfood’ der hjælper med at reparere, beskytte og konditionere dit hår. Quinoa lægger sig ikke blot på overfladen af håret - skællaget (cuticula), men er istand til at trænge gennem hårets yderste lag og ned til barken (cortex), her tilfører det håret styrke samt forbedrer elasticiteten.

Quinoa fordele:

  • - Intenst konditionering
  • - Forbedrer hårets glans
  • - Gir’ øget volumen – fyldigere og tykkere hår
  • - Håret føles blødere og er nemmere at rede
  • - Lindrer irriteret hovedbund

Og så er der Artiskok... Proteinrigt keracyn fra Artiskok danner et beskyttende lag og genopretter håret struktur. Det høje indhold af antioxidanter bekæmper skadelige UV stråler, hjælper med at fjerne rester af styling produkter og gir’ dit hår glans.


Vores anbefalinger