GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Hårpleje om vinteren

Hårpleje om vinteren
Du skifter muligvis til hudplejeprodukter med flere beriget ingredienser om vinteren, men gør du det samme for dit hår? Vejret om vinteren bringer en masse skadende-faktorer til dit hår. Temperaturer under frysepunktet, varme fra radiatorer og en lav luftfugtighed bidrager alle til at gøre dit hår tørt, trist og mere tilbøjeligt til andre skader.

Nu er det tid til at ændre din hårplejerutine og stylingteknikker, så dit hår kan få noget tiltrængt fugt, næring og vitalitet her om vinteren.

Læs videre og opdag vores 5 bedste tips til hårpleje om vinteren.


1. Brug en SLS-fri shampoo

Sundt hår starter med en sund hovedbund. Shampoo med sodium lauryl sulfat (SLS) kan strippe din hovedbund for dens naturlige, sunde olier og dermed skabe ubalance i din hud. Dette kan forårsage tørhed og irritation, hvilket kan føre til livløs hår med behov for en masse pleje og kærlighed.

Ved at bruge en økologisk, SLS-fri shampoo der er pH-balanceret, vil du ikke strippe din hud for fordelagtige olier, du vil i stedet holde din hovedbund sund med en god fugtbalance.

Green People's Moisturising Shampoo er ideel til at bekæmpe vinter tørhed, da den indeholder hydrerende Aloe Vera, glans-forstærkende Quinoa protein og exfolierende Ananas enzymer.


2. Vask dig med lunkent vand, ikke varmt

Selvom et dejligt varmt bad føles godt på en kold morgen, så vil det ikke gøre noget godt for dit hår (eller din hud). Varmen fra vandet kan være meget udtørrende, og det kan forårsage et irriteret og kløende hovedbund, da den ekstreme forandring i temperatur skaber ubalance i hudens naturlige balance.

Læs mere om tips til tør hud her


3. Style dit hår med omtanke

Vi ved alle hvor skadelige hårtørrer, glattejern og krøllejern er for håret, men det kan være svært at droppe de varme styling værktøjer en kold vinter morgen. Ingen nyder at gå ud i det kolde vejr med vådt hår.

Skab lidt mere tid i din morgenrutine, så du kan lufttørre håret i stedet. Brug et mikro-fiber håndklæde (mere nænsom på håret og huden end et normalt håndklæde) for at fjerne overskydende vand, før du bruger din hårtørrers koldeste indstilling. Sørg for at holde hårtørreren mindst 30 cm væk fra dit hår for at minimere varmeskade.


4. Giv dit hår en styrkende behandling

Nogle gange er shampoo og balsam ikke nok til at tæmme et umuligt og ødelagt hår. De gange din normale hårplejerutine ikke giver de nødvendige resultater, så kan en styrkende hår behandling gøre en stor forskel.

Green People's Intensive Repair Conditioner kan også bruges som en 20-minutters hårmaske, der blødgør, nærer og plejer i dybden. Blødgørende olier fra Avokado og Jojoba glatter hårstråene, reducerer kruset hår og beskytter mod andre skader.

Anvend en mængde balsam på størrelse med en valnød i det mellemlange samt enderne af dit fugtige hår, nænsomt kæm igennem med dine fingre eller en bredtandet kam, og lad balsammen sidde i op til 20 minutter før du skylder det ud af håret.


5. Bliv klippet regelmæssigt

Vores hår har en tendens til at være tørrere i vintermånederne, hvilket øger risikoen for splittede ender. Hvorvidt dit hår er langt, kort, glat eller krøllet, så hjælper en regelmæssig klipning til at dit hår ser sundt ud samt en reducering i risikoen for splittede ender.

Hvis du får splittede ender, så kan de ikke repareres (selvom mange produkter lover at du kan). Derfor er din eneste løsning at klippe de splittede ender af. Hvis du ikke klipper dem af, kan de splittede ender "kravle" op af håret og skade det, hvilket fører til tørt, kruset og kedeligt hår.