GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Jeg har mørke rande og poser under øjnene. Hvorfor og kan jeres øjenpleje hjælpe?

Mørke rander - øjenpleje

Jeg har mørke rande og poser under øjnene. Hvorfor og kan jeres øjenpleje hjælpe?

Hvis vi ser bort fra medicinske sygdomme, så er den hyppigste årsag til mørke rander under øjnene at blod og lymfe ophobes i området. Huden over øvre og nedre øjenlåg er betydelig tyndere end noget andet sted på kroppen og derfor mere gennemsigtig.

Det betyder, at enhver ophobning eller stagnation i blod eller lymfe cirkulationen vil have tendens til at vise sig som hævelse og mørkfarvning af huden. Dette kan afhjælpes ved forsigtigt at stimulere cirkulationen i området med en kombination af varme og kolde omslag og lette tryk med den bløde del af fingerspidserne over huden på nedre øjenlåg og øverst på kinden.

Vores øjencreme Rejuvenating Eye Cream indeholder aktive ingredienser fra planter, der kan være med til at reducere hævelse og inflammation (Perpetua, Rosmarin (Rosemary), Lægestokrose (Marshmallow), Tang (Sea weed) ekstrakt) og virker godt sammen med ovennævnte behandling. Prøv også Firming Eye Serum med indehold af Cikorie og Tara busk – en øjenserum, der virker øjeblikkelig opstrammende og forfriskende og tilmed med anti-age effekt.

Øjenserummer til mørke rander

Tilbage til spørgsmål