GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Hvorfor får jeg varme udslæt/varmeknopper og hvad er det?

Hvorfor får jeg varme udslæt/varmeknopper

Hvorfor får jeg varme udslæt/varmeknopper og hvad er det?

Varme udslæt eller varmeknopper, hvis korrekte benævnelse er Miliaria, er karakteriseret ved kløende røde pletter, som udvikler sig når det er varmt. Ses hyppigst på brystet, i armhulen og mellem lårene. Det opstår på grund af blokerede svedkanaler, som bevirker at der kommer irritation og inflammation i svedkirtlerne.

Man mener, der er to primære årsager til dette problem, den første er utilstrækkelig indtagelse af vand. I varmt klima skal kroppen have tilført langt mere vand end ellers, 2 eller 3 liter per dag er ikke usædvanligt. Dette er udover al anden væske indtagelse som f.eks. frugt juice, te, kaffe, osv. Får man ikke drukket denne ekstra vand mængde fører det ofte til nedsat perspiration, som igen fører til øget risiko for Miliaria.

Den anden årsag stammer ofte fra de plejeprodukter der anvendes, der kan interferere med perspirationen. Anti-perspiranter kan være årsagen, men den hyppigeste årsag i sommerperioden er brugen af vandfaste solcremer og lotions.

Selvom Green Peoples SPF30 og SPF15 Sun Lotions indeholder små mængder af enten plante eller bivoks, så blokerer de ikke porerne eller interagerer med den naturlige svedproduktion.

Tilbage til spørgsmål