GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Vores ingredienser

Aloe

ALOE VERA

Aloe Vera juice har en lang tradition for anvendelse i hudpleje, der kan spores over 3.500 år tilbage.

Aloe Vera er kendt for sine beroligende og helende egenskaber

Holder på hudens fugt takket være et rigt indhold af mucopolysaccharider der binder vand

Indeholder bl.a. aminosyrer, mineraler, steroler, enzymer og fedtsyrer

Anvendes i folkemedicinen som førstehjælp behandling for mindre forbrændinger

Vi anvender den kødfulde gel fra certificerede økologiske Aloe barbadensis blade, som omhyggeligt fileteres for at fjerne de irriterende stoffer der findes i de yderste lag af bladende, herunder aloin. Det resterende kødfulde indre blad er derefter presset til juice, filtreret og frysetørret indenfor 2 timer efter høsten for at sikre, at alle de ernæringsmæssige fordele fra Aloe Vera saften er bevaret.

Ved anvendelse 'rekonstitueres’ det frysetørrede økologiske Aloe Vera pulver (200:1) for at få den oprindelige Aloe Vera gel 'tilbage. Anvendelse af Aloe Vera i denne form har to væsentlige fordele:

For det første er det langt mere miljøventligt at transportere Aloe Vera i frysetørret form i forhold til i flydende form. (10kg frsetørret pulver svarer til 2,000kg Aloe Vera gel), for det andet skal frysetørret Aloe Vera pulver ikke konserveres. (Frisk Aloe Vera juice kan kun holde sig i ganske få dage uden konservering).Jojobaolie

JOJOBAOLIE

Jojoba busken trives i tørt ørkenklima og stammer fra Central Amerika. Jojobaolie kommer fra frøene og er egentlig en voks, som er flydende ved stuetemperatur.

Olien er rig på Omega-7 og Omega-9 fedtsyrer og har gode antibakterielle egenskaber

Den kemiske sammensætning ligner sebum

Renser effektivt hudens porer - velegnet til uren hud

Jojobaolie er en fremragende hårconditioner

En ikke-fedtende basisolie, der egner sig til at blande med æteriske olier, Den gi’r en let behagelig hudfornemmelse og passer til alle hudtyper, også moden hud.


SØD MANDELOLIE

Sød Mandelolie er presset fra de modne kerner af Mandeltræet, der oprinder fra USA. Olien er lysegul og relativt tyktflydende og kendt for sine ikke-irriterende og lindrende egenskaber. Olien fremme en sund, ungt udseende hud, er ideel til alle hudtyper og aldersgrupper.

Hjælper huden tilbage i balancere og holder på hudens fugt

Giver langvarig beskyttelse og forebygger tør hud

Rig koncentration af oliesyre og linolsyre, fedtsyrer der understøtter normal sund hudAbrikos

ABRIKOS

Abrikos er nært beslægtet med Mandler og de to olier er meget ens. Abrikoskerneolie presses fra den indre ’kødfulde’ del af kernerne og er en lysegul, viskøs olie. Olien fremme en sund, ungt udseende teint, er ideel til alle hudtyper og aldersgrupper.

Blødgørende og hudlindrende

Hjælper huden tilbage i balancere og holder på hudens fugt

Giver langvarig beskyttelse og forebygger tør hud

Rig koncentration af oliesyre og linolsyre, der hjælper med at lindre inflammation og kløe
Artiskok

ARTISKOK

Ekstraken af Artiskok blade indeholder høje niveauer af antioxidanter i form af hydroxycinnamic syrer. De har vist sig at beskytte mod og endog reparere skader på håret som følge af eksponering til UV-stråling.

Forbedrer hårets glathed, glans og farve

Beskytter mod og reparerer UV skader på håret


Bambus

BAMBUS

Bambus Stem ekstrakt består hovedsagelig af silicapartikler ekstraheret fra stilke af bambus planten.

Silicapartiklerne fungerer som en fysisk eksfoliator som løfter og fjerner overskydende døde celler fra hudoverfladen uden at irritere de sarte levende celler under hudoverfladen.

En skånsom men effektiv fysisk eksfoliator.Avocadoolie

AVOKADOOLIE

Stammer oprindelig fra Central Mexico. Avokado olie er rig på omega-6 essentielle fedtsyrer, proteiner, lecithin og A-, B- og D-vitaminer, der er ideelle for huden. Olien kan også anvendes til hårpleje, idet den nærer, gør håret sundt og skinnende. Oliens blødgørende og foryngende egenskaber bidrager til, at huden ikke tørrer ud.

Rigt udvalg af næringsstoffer, herunder 11 vitaminer og 14 mineraler

Rig på antioxidanter der beskytter mod frie radikaler

Forbedrer hudens struktur, fasthed, glathed, og mindsker ujævn pigmentering

Forskere i Californien har rapporteret, at Avokado olie indeholder et speciel stof, der kan stimulere aldrende kollagen til at genopbygge sig selv
Myrra

MYRRA

Myrra udvindes ved dampdestillation af myrrabuskens harpiks. Myrra er et af de ældst kendte duftstoffer og nævnes flere gange i Biblen. Den har rensende og lindrende egenskaber og er ideel til moden hud. Olien køler og heler inficeret, sprukken og revnet hud.

Varm, let musky, balsamico og røget aroma

Anti-inflammatorisk, antiseptisk og astringerende

Accelererer hudens heling også fremragende til moden hud


Bergamotte

BERGAMOTTE

Bergamotte olie stammer fra Sydøst Asien og udvindes af skallen og kernerne fra bergamotte-frugten. Navnet stammer fra byen Bergamo i Italien, hvor olien først blev solgt i Europa.

Olien dufter lidt citrusagtigt, sødt og har en beroligende og opløftende virkning.

Den er god til fedtet hud og afhjælper akne og uren hud.

Vi anvender raffineret Bergamotteolie, der er ”bergaptenfri”. (Bergapten, der danner et giftstof når det udsættes for sollys).Kokosolie

KOKOSOLIE

Kokosolie består overvejende af mættede fedtsyrer og har derfor en fast konsistens ved stuetemperatur. Kokosolie har mange gavnlige fordele, når den indtages. De mættede fedtsyrer i Kokosolie absorberes og fordøjes let og giver er en værdifuld energikilde.

Ideel til håret, hvor den beskytter mod solskader, forebygger og reparerer spaltede spidser og holder håret skinnende og sundt

På huden virken den antibakteriel og dybderensende og er velegnet til tør og sart hud, samt eksem og psoriasis - er tilmed en god kilde til E-vitamin og har helende effekt

Olien smelter let når den påføres huden, den er rig på antioxidanter og virker som en beskyttende barriere mod skadelige frie radikaler
Tranebærolie

TRANEBÆROLIE

Tranebær stammer oprindelig fra Nord Amerika. Olien har en unik, naturlig balance af omega-3, -6 og -9 fedtsyrer og dens høje indhold af naturlige antioxidanter, særlig tocotrienoler (en form for E-vitamin) bidrager til optagelsen og udnyttelsen af essentielle fedtsyrer i huden.

Tranebærolie er let, fedter ikke, trænger hurtigt ind i huden og holder den fugtig.

Olien er velegnet til alle hudtyper og lindrer kløende, tør og irriteret hud, og er særlig egnet til eksem og psoriasis.
Kæmpenatlysolie

KÆMPENATLYSOLIE

Kæmpenatlysolie stammer oprindelig fra Central Amerika. Olien er rig på gavnlige plantesteroler som beta-sitosterol og de umættede fedtsyrer gamma linoleic acid (GLA), som er vigtige for at bevare hudens cellevægge. Olien blødgør og lindrer tør og irriteret hud og egner sig til alle hudtyper. Kæmpenatlysolie nærer og styrker hudvævet og har en anti-age effekt på huden, samt forbedrer fastheden og elasticiteten af huden. Olien trænger tilmed i dybden og har en gavnlig effekt på hud der er tilbøjelig til eksem og akne.Baicalin

BAICALIN - PRAGTSKJOLDDRAGER

Udvundet fra rødderne af Pragtskjolddrager planten, denne ingrediens har bemærkelsesværdige anti-age egenskaber. Baicalin stimulerer produktionen af telomerase i voksne hudceller, hvilket reducerer skader på telomererne. Dette bevirker en 10% stigning i antallet af celleduplikationer i hudens fibroblaster, inden cellen endelig dør. Resultatet af dette er at huden kan genoprettes til den tilstand, den ellers ville have været i ti år tidligere.

Bemærkelsesværdige anti-age egenskaber for alle > 30 år

Øger restrukturering af huden med 13%

Øger hudens fasthed med 12,5%

Øger hudens elasticitet med 12,4%
Lavendel

LAVENDEL

Lavendel vokser vildt langs Middelhavskysten og menes at have været indført af Romerne til England. Lavendelolie er en meget anvendelig olie med en beroligende og lindrende virkning på både sjæl og krop. Den lignende olie ved navn Lavandin (lavandula hybrida super) har de samme egenskaber, men har en lidt skarpere/kraftigere duftprofil. Lavendel er antiseptisk, reducerer inflammation og sætter gang i sårhelings-processen. Den kan anvendes ufortyndet på små områder af huden, ved ganske enkelt at duppe den på småsår og insektbid for at lindre og fremme helingen. Den kan anvendes til dermatitis, eksem, psoriasis, ar og forbrændinger.

En let, frisk og let sødlig blomstret aroma

Beroligende og anti-inflammatorisk, helende og afbalancerende effekt på huden

Produceret gennem dampdestillation fra blomsterhovederne
Mandarin

MANDARIN

Mandariner stammer fra Kina og blev indført til Europa i begyndelsen af det nittende århundrede. Mandarin æterisk olie har både lindrende og styrkelse egenskaber, en olie, der er ideel til børn og velegnet under graviditet. Den hjælper til at fremme gendannelsen af celler og forebygger strækmærker under graviditeten. Den anvendes til at behandle fedtet hud og akne, og kan påføres ufortyndet direkte på uren hud.

Delikat, sød og zesty duft

Øger cirkulationen i huden, reducerer væskeophobning og fremmer celle regenerering

Kan medvirke til at forebygge strækmærker

Fremstillet ved ekspression af skrællenHampeolie

HAMPEOLIE

Hampefrøolie er en af verdens rigeste kilder til flerumættede fedtstoffer, olien består af 80 procent essentielle fedtsyrer og indeholder den ideelle sammensætning af omega-3 og -6 fedtsyrer, og nærer huden uden at fedte. Olien tilsættes ofte hårplejeprodukter for at styrke håret og hovedbunden. Den egner sig til alle hudtyper, de lindrende og helende egenskaber gør den særlig velegnet til tør og irriteret hud med tendens til eksem. (Hampefrøolie udvindes af en særlig sort af cannabis sativa, som ikke indeholder cannabinoid – det aktive stof i hash.)

Lindrer og genopretter tør eller beskadiget hud

Trænger nemt ind i huden og efterlader den blød og smidig

Velegnet til alle hudtyper inklusive psoriasis, eksem eller akne

Hampfrøolie er også et værdifuld kosttilskud, der indeholder mange af de essentielle fedtsyrer (EFA), som kroppen har brug for. Disse EFA'er er til stede i den rigtige ratio for optimal optagelse i kroppen.Neroli

NEROLI

Den eksotiske Neroli olie, også kendt som Orangeblomst olie, udvindes fra blomsterne af pomeranstræet. Træet er hjemmehørende i Kina og blev indført til Europa af Portugiserne i det tolvte århundrede. Oliens sødlige, blomsteraroma skaber en følelse af eufori, men virker samtidig beroligende. Neroli er velegnet til alle hudtyper og aldre, men gavner særligt den modne hud. Neroli dulmer betændelse, irritation og rødme. Den giver huden en pænere balanceret lød og reducerer blodsprængninger. Neroli anses for at være blandt en af de fineste naturlige parfume ingredienser.

Sart, sød, floral aroma

Stimulerer cellefornyelsen og elasticitet, anvendes ved ardannelse og sprængte blodkar

Udglatter rynker, gavnlig til alle hudtyper, især hvis der er tørhed, rødme eller irritation
Granatæbleolie

GRANATÆBLEOLIE

Olien menes at have oprindelse i Mellemøsten, Granatæble er en af de ældste frugter der er kendt for at have været dyrket af mennesker. Granatæbleolie indeholder over 80 procent umættede fedtsyrer (heriblandt den unikke punicinsyre) og er rig på antioxidanterne polyfenoler. Olien fugter, plejer og regulerer hudens pH-værdi, samt neutraliserer de frie radikaler. Den reparerer og forynger huden, glatter rynker og styrker hudens elasticitet. Det er en glimrende olie til akne, eksem, psoriasis og moden, solbrændt eller aldrende hud.

Nærende og pH-balancing egenskaber

Rig på polyfenoler (stærke antioxidanter), der beskytter huden mod frie radikaler og reducerer tegn på for tidlig aldning

Stærke anti-inflammatoriske og lindrende egenskaber

Der går mere end 250kg af friske Granatæbler til at producere 1/2kg GranatæbleoileMoskusrosenolie

MOSKUSROSENOLIE

Moskusrosenolie er udvundet fra frøene af Moskus Rosen, som menes oprindelig at have vokset ved foden af Himalaya. Rosen har sidenhen været dyrket i over 500 år, og dyrkes kommercielt i den sydlige del af Andesbjergene i Chile.

Olien indeholder en høj koncentration af naturlig E-vitamin, linoleic (omega-6) og alfa-linolenic (omega-3) fedtsyrer, som giver den unikke helende egenskaber. Den er ideel til tør og moden hud, og det er klinisk bevist, at olien kan hele sår og mindske ar. Olien nærer og lindrer sart hud, fremmer cellefornyelsen og mindske rynker.

Kendt for sine vævsregenererende egenskaber

Veldokumenteret anti-age effekt, hjælper med at reducere fine linjer og rynker

Ideel til sart hud eller hud udsat for UV-lys eller stråling

Højt indhold af linolsyre (Omega-6) og linolensyre (Omega-3) essentielle fedtsyrerRosengeranium

ROSENGERANIUM

Geranium er hjemmehørende i Sydafrika og relateret til Storkenæb, og værdsat som en lægeurt. Dens sødmefyldte duft af roser, udvundet fra dampdestillation af bladene, har en beroligende og samtidig forfriskende virkning på sanserne. Olien egner sig til alle hudtyper og balancerer sebumproduktionen, er desuden egnet til betændt hud.

Et karakteristisk frisk, sød og rose-lignende aroma

Anti-inflammatorisk, lindrende og astringerende

Balancerer sebumproduktionen

Velegnet til alle hudtyper, inklusive moden hud, akne, sprængte blodkar, overbelastet hud, dermatitis og eksem
Ylang-Ylang

YLANG-YLANG

Ylang Ylang blomster bruges af de indfødte kvinder i Indonesien til parfume i deres hår. Navnet betyder ”blomsternes blomst” på malaysisk, har en sensuel, berusende og sødmefuld duft. Den har i lang tid været anset for et afrodisiakum. Olien virker beroligende og lindrende og anses for at være aromaterapiens "lugtesalt". Den egner sig til alle hudtyper, men er særlig god til fedtet, irriteret eller betændt hud.

Olien har en lindrende effekt på sart hud

Afbalancerer produktionen af sebum

Stimulerende effekt på hudenSandeltræ

SANDELTRÆ

Sandeltræ har en lang tradition for anvendelse i Indien. Det er en vigtig parfume ingrediens og oliens kraftige aromatiske duft holder længe. Duften af Sandaltræ er eksotisk og sensuel og bidrager til at berolige og fokusere sanserne, olien anvendes ofte som et fiksativ for andre æteriske olier.

Sandeltræ er en fantastisk olie for huden, den afhjælper hudproblemer som tør og sprukken hud, akne, psoriasis, eksem og udslæt efter barbering.

Bemærk: Sandeltræ (Santalum album) fra Indien er en truet art. Vi anvender olier, som er udvundet af træer, der dyrkes på bæredygtige drifter i Ny Kaledonien og Australien (Santalum austrocaledonicum), der med god samvittighed kan anvendes.

Sød, varm, træagtig aroma med en delikat, krydret undertone

Fremragende til alle hudtyper især tør, dehydreret og sensitiv hudSolsikkeolie

SOLSIKKEOLIE

Koldpresset solsikkeolie har et meget højt indhold af omega-6 fedtsyrer (linolsyre) og er en god kilde til vitaminer og mineraler, ikke mindst E-vitaminer. Koldpresset Solsikkeolie kan tilsættes lægeurter, som trækker i olien i seks uger, så plantens aktive, helende egenskaber overføres til olien. Denne meget lette olie egner sig til alle hudtyper. Solsikkeolie med udtræk af af Morgenfrue (Calendula officinalis) kan virke lindrende og helende på eksempelvis eksem og psoriasis. Solsikkeolie indeholder også oliesyre og palmitinsyre samt lecithin, carotenoider, tocopheroler og vitamin A og D.

Virker blødgørende og beroligende på huden

Hjælper huden til at bevare fugten

Velegnet til akne, eksem, inflammation, rødme og irritation

Rig på vitamin E og andre næringsstoffer, samt antioxidanter