GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Vores guide til økologisk shampoo

Vores guide til økologisk shampoo

I denne guide får du information om hvilke ingredienser du bør undgå i dine shampooer, hvorfor du bør vælge en økologisk shampoo og produkt anbefalinger til alle hårtyper.


Ingredienser du bør undgå

  1. 1) Sodium lauryl/laureth sulfate: Denne skrappe, syntetiske skummiddel er en kendt irritation og kan forårsage røde udslæt, kløen og tørhed på hovedet og halsen. Den er rigtig god til at fjerne skidt, derfor bliver den også brugt i rensemidler, opvaskemiddel og affedtningssprays.
  2. 2) Parabener: Bliver brugt som et billigt konserveringsmiddel i syntetiske balsams, shampooer og andre kosmetiske produkter. Folk der gerne vil undgå hormon opbygning i kroppen, skifter ofte til parabenefrie produkter. På det sidste har der været meget negativ omtale om parabener i plejeprodukter.
  3. 3) Syntetiske dufte: Parfumer og syntetiske dufte er den største årsag til hudirritation og allergi inden for plejeprodukter. Når man laver etiketter til hudpleje eller kosmetik, er det ikke et krav at nævne alle ingredienser brugt til at give produktet duft, så længe man bruger termer som 'parfum', 'aroma' eller 'fragrance'. Hos Green People nævner vi hver eneste ingrediens i vores produkter, også dufte. I syntetiske kosmetikprodukter undlader mange mærker at nævne de forskellige kemikalier, de har brugt til at skabe duftene.

Få sundt hår med økologisk shampoo

Vores guide til økologisk shampoo

Green People's økologisk certificerede shampooer og balsams er spækket med naturlige, økologiske ingredienser. Vi bruger milde, naturlige rensemidler lavet af kokos. Kokos løfter fedt og snavs væk fra hovedbunden uden at fjerne kroppens naturlige olier eller skabe ubalance i hudens balance. Udover at efterlade håret rent og frisk, så efterlader vores æteriske olier også håret med en fantastisk duft uden at irritere huden.

Ved du ikke hvilken økologisk shampoo du skal vælge? Bare rolig, der er en Green People shampoo og balsam til enhver hårtype! Her er vores guide til hvilken økologisk shampoo der passer til dig.


Økologisk shampoo til alle hårtyper

Hvem vil ikke gerne have blødt og glansfuldt hår?

Passende til alle hårtyper, vores Quinoa & Artichoke Shampoo og Balsam nærer hvert hårstrå for at give dig et blødt, glansfuldt og smukt hår.Normalt hår

Hvis dit hår har brug for en ordentlig rensning, så brug vores Daily Aloe Shampoo og Balsam.

Denne duo er perfekt til hverdagen, da de giver dit hår et stort fugtboost og vil efterlade hele familiens hår blødt, revitaliseret og glansfuldt.

Se alle vores hårprodukter til normalt hår her.


Kruset hår

For dig med kruset, krøllet eller meget tykt hår er vores Moisturising Shampoo og Balsam perfekt, da duoen vil tæmme dit uregerlige hår.

Formuleret til at håndtere det mest stædige hår, vores Moisturising duo vill efterlade dit hår blødt, glansfuldt og medgørlig.

Se alle vores hårprodukter til kruset hår her.

Tørt eller ødelagt hår

Vores Intensive Repair Shampoo og Balsam er til dig, der har tørt eller ødelagt hår.

Rosmarin og Ananas genskaber hårets glans, hvor Quinoa styrker og nærer håret. Avokado genopliver og genopbygger hårets struktur, så dit hår bliver efterladt blødt og glansfuldt.

Se alle vores hårprodukter til tørt eller ødelagt hår her.

Fedtet hår

Hvis du lider af fedtet hår eller skæl, så prøv vores Irritated Scalp Shampoo og Balsam.

Disse højtkoncentrerede formularer stimulerer hovedbunden, hjælper til en sund fedtbalance i håret samt opløser og fjerner skæl.

Se alle vores hårprodukter til fedtet hår her.


Hår udsat for klor

Er dit hår blevet udsat for meget klor eller har du meget build-up efter mange hårprodukter? Giv dit hår en dybderensning med vores Clarifying Vitamin Shampoo og Balsam

Formuleret med et Ananas enzym kaldet Bromelain, denne dynamiske duo opløser nænsomt døde hudceller og build-up samt lindrer og balancerer hovedbunden.

Se alle vores hårprodukter til hår udsat for klor her.Sensitiv hovedbund

All vores formularer er nænsomme, men hvis du har en meget sensitiv hovedbund, så brug vores Neutral Shampoo og Balsam.

Formuleret uden æteriske olier, dette lindrende par tillader dig med sensitiv hud, psoriasis og hudallergier friheden til at give dit hår en god behandling uden irritation.

Se alle vores hårprodukter til sensitiv hovedbund her.

For børnene

Vores Organic Children serie og Organic Baby serie er udviklet til at være mild mod ung hud.

Vores økologiske børneprodukter kommer i frugtige Berry Smoothie, Citrus Crush eller beroligende Lavendel. Vores økologiske babyprodukter er tilgængelig i Lavendel eller Duftfri.

Disse økologiske favoritter gør en tur i badet sjov, frugtig og fuld af gode naturlige ingredienser.