GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Sig nej til sukker

Sig nej til sukker

Hvis du er med på Age Confidence bølgen og gerne vil bevare et aldresvarende udseende livet igennem så er det tid til at holde igen med forbruget af sukker. Sukker sætter nemlig skub i aldringsprocessen ogt nedbryder kollagen og elastin, de protein fibre, der holder din hud fast og elastisk.

Processen sker når sukker i din blodbane angriber proteiner og der dannes skadelige nye molekyler kaldet 'avancerede glykering slutprodukter' AGE. Glykosylering er det samme som karameliseringsprocessen, vi kender fra brunede kartofler eller grillkød der er blevet brændt.

Sukker er desværre vanedannende på samme måde som nikotin, de tomme kalorier indeholder hverken næring eller vitaminer. Vi danskere spiser ca 20 kilo sukkerom året, svarernde til, mere end 50 gram sukker hver dag.

Jo mere sukker du spiser, jo flere AGEs danner du. AGEs skader dine proteiner og mest sårbare over for skader, er kollagen og elastin. Udover at huden mister sin elasticitet, blir’ den også mere sårbar over for solskader , øget ophobning af AGE-molekyler øger tilmed risikoen for diabetes, forhøjet blodtryk, blodpropper, betændelse, demens og tilmed kræft.


Green Beauty

Beskyt din hud og sæt skub i afgiftningsprocessen med Green Beauty med Astaxanthin et nyt super kosttilskud, der gir’ et øjeblikkeligt næringsboost til såvel krop som hud. Læs mere om produktet her.