GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Sådan får du ren hud naturligt

Sådan får du ren hud naturligt

Denne guide vil hjælpe dig til at få ren hud naturligt. Vi forklarer hvorfor vores hud er tilbøjelig til urenheder som bumser. Derudover giver vi vores top tips til hvordan du får en ren hud naturligt, og vi anbefaler produkter der sikrer en smuk og ren teint.


Hvorfor får vi uren hud?

Sådan får du ren hud naturligt

Urenheder er forårsaget af overskydende sebum, der blokerer dine porer. Blokaden af sebum i dine porer "fanger" bakterier, som så penetrerer din hud, producerer giftige kemikalier, hvilket resulterer i urenheder.

Sebum er normalt en god ting, da den fungerer som din huds naturlige fugter. En mangel på sebum vil gøre huden tør - for eksempel, folk med eksem kan ikke producere nok sebum og skal derfor bruge mere fugtighedscreme for at holde huden blød.

Der er mange faktorer, der kan påvirke hvor meget sebum vores hud producerer; hormoner, hudpleje og omgivelser spiller alle en rolle i at kontrolle dit sebumniveau, og dermed også hvor ren din hud er.

Mange mennesker der er tilbøjelig til urenheder har en dårlig vane med at bruge skrappe, syntetiske hudplejeprodukter med irriterende ingredienser som sodium lauryl sulfate (SLS) og udtørrende alkohol (ethyl alkohol, ethanol).

SLS er en kendt irritant, der er brugt som et skummiddel i alt fra ansigtsvask og shampooer til motor affedtningsmiddel. Selv dem der ikke har sensitiv hud, kan opleve irritation ved brug af produkter med SLS. SLS kan strippe din hud for dens naturlige olier, hvilket forårsager rødme og inflammation. Udtørrende alkohol er brugt til at give plejeprodukter en 'let-hud følelse', f.eks. fugtighedscremer. Det fordamper øjeblikkeligt, hvilket giver illusionen om et hurtigtabsorberende produkt - men alkoholen gør faktisk at huden mister fugt.

Green People bruger ikke skrappe ingredienser som SLS eller udtørrende alkohol. I stedet bruger vi naturlige planteekstrakt der renser og balancerer din hud, hvilket fremmer en naturlig ren teint.


Bedste naturlige produkter til ren hud8 naturlige tips til en ren hud

Vil du gerne slippe for urenheder og få en ren hud naturligt? Her er vores 8 tips:

  • • Vær mild mod din hud. Vask din hud med en hydrerende, alkoholfri ansigtvask som vores Foaming Face Wash morgen og aften for at fjerne urenheder.
  • • Drik masser af filtreret vand i løbet af dagen. Vand hjælper med at afgifte dit system, hvilket sikrer et fordøjelsessystem i balance, der effektivt fjerner giftstoffer.
  • • Hvis du gerne vil fjerne specifikke områder af urenheder, så brug en lille mængde af Green People Zap & Clear direkte på problemområdet for en øjeblikkelig antibakteriel virkning. Denne økologiske og effektive serum indeholder Sort Pilebark, en af naturens mest kraftfulde antibakterielle ingredienser.
  • • Fjern altid makeup inden du går i seng. Selv folk med ren hud kan opleve udbrud af urenheder, hvis de lader makeuppen sidde natten over. Makeup blokerer dine porer ligesom sebum, hvilket kan resultere i bumser, hudorme og andre urenheder.
  • • Drop renseservietterne! Selvom de er praktiske, så fjerner renseservietter kun urenheder fra hudens overflade, hvilket giver en stor ophobning af snavs og bakterier i dine porer. Renseservietter indeholder også en række skrappe irriterende ingredienser, der kun er tilsat for at bevare renseservietterne.
  • • Lad være med at prikke dine bumser og prøv at undgå for meget berøring af dit ansigt. Begge ting er med til at sprede bakterier, hvilket kan øge urenheder i ansigtet. Selvom det kan være fristende at prikke en bums, så er der en risiko for at det vil sprede sig til andre dele af ansigtet.
  • • Eksfolier din hud nænsomt en til to gange om ugen med en SLS-fri skrubbecreme som vores Fruit Scrub. En eksfoliering af din hud fjerner ophobning af døde hudceller og sørger for at dine porer er rene og åbne, hvilket reducerer urenheder.
  • • Hav en sund, balanceret kost. Spis masser af friske økologiske frugter og grøntsager, suppler din kost med Omega-3 fedtsyrer, mineralrige Havtang og nyd mavevenlige probiotika fra fermenteret mad som kimchi og sauerkraut. Det vil ikke kun give din krop den nødvendige energi til at holde sig sund, det vil også give din hud vitale næringer der kan holde din hud ren, naturligt.