GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Økologisk hudpleje til moden hud

Økologisk hudpleje til moden hud

Denne guide giver dig information og råd til fordelene ved at vælge økologisk hudpleje til moden hud. Flere og flere spiser økologisk mad, men har ikke samme indstilling til økologisk hudpleje. De køber derfor dyre hudplejeprodukter uden at overveje, hvad de indeholder.


Økologisk Hudpleje til moden hud - Hvorfor?

Ifølge Chemical Safe Skincare Campaign, introducerer den gennemsnitlige kvinde 175 kemikalier til hendes blodomløb hver dag igennem skønhedsprodukter. Det kan forårsage en opbygning af giftstoffer i kroppen, som den ikke kan håndtere. En økologisk hudplejeserie tilbyder et naturligt alternativ, der vil få dig til at se, føle og ikke mindst være sundere. Vores økologiske skønhedsprodukter er udviklet af naturlige og økologiske ingredienser, og kan bruges af kvinder med sensitiv hud eller allergier.

Vi bruger ikke udtørrende alkohol, syntetiske dufte, methylisothiazolinone, parabener, petrokemikalier, SLS/SLES (Sodium lauryl/laureth sulphate) eller andre unødvendige syntetiske stoffer. Moden hud har brug for produkter, der giver en øjeblikkelig virkning, men også med langtidsvirkende fordele i kampen mod alderstegn.

Ved at bruge en økologisk hudplejeserie til moden hud, som vores Age Defy+ kollektion, vil du opleve den unikke kombination af naturens mirakler og genialiteterne bag videnskaben, der giver dig optimal cellefornyelse, forbedret hydreringsbalance i huden, alt imens de aktive ingredienser forebygger samt modvirker alderstegn som rynker, skønhedspletter, udtørring og cellenedbrydelse.


Økologisk rensecreme/rensevask for en frisk teint

Økologisk hudpleje til moden hud

Rensning er det første step i din hudplejerutine. For en sund og smuk moden hud er det vigtigt at rense huden to gange dagligt for at fremme cellefornyelsen og fjerne urenheder, makeup rester og akkumulerede olier. Rensning stimulerer også blodcirkulationen, forebygger blokerede porer og opløser døde hudceller, der ville minimere virkningen af dine andre hudplejeprodukter.

Vi bruger økologiske ingredienser rige på antioxidanter, der beskytter huden fra frie radikale, nærer og regenerere huden, forbedrer hudens elasticitet og forebygger rynker.

Prøv Age Defy+ Purify and Hydrate Cream Cleanser eller Age Defy+ Cleanse & Soothe BalmExfoliering er nøglen til en glansfuld hud

Økologisk hudpleje til moden hud

Regelmæssige dybe og nænsomme exfolieringer er essentiel for moden hud. Det stimulerer blodcirkulationen og fremmer cellefornyelsen, hvilket skaber en blød, smuk og glansfuld hud. Exfolieret hud tillader fugtighedscremer, serummer og olier i at penetrere huden mere effektivt.

Aggressiv eksfoliering og kemiske peels bør undgås, da de kan fremprovokere rødme og irritation. Vores økologiske skrubbecreme indeholder naturlige ingredienser som Ananas ekstrakt, Bentonite ler og Bambus stamcelle ekstrakt for at opløse og fjerne døde hudceller og øge din huds glans.

Prøv Age Defy+ Soft Buff Skin Exfoliator eller Age Defy+ Exfoliating Body Cream


Brug serummer til at opstramme og regenerere

Økologisk hudpleje til moden hud

I takt med alderen taber vores hud fugt, hvilket resulteret i løsere hud og flere synlige alderstegn som rynker og fine linjer. Intenst hydrerende økologiske serummer optimerer hudens hydreringsbalance og er vital i at fremme hudens naturlige fornyelsesproces.

Prøv Age Defy+ Hydrate & Renew Serum eller Age Defy+ Line Eraser Lip & Eye SerumFå næring med økologisk fugtighedscreme

Økologisk hudpleje til moden hud

At fugtgive huden er essentiel for en blød, sund og næret hud. Påfør din fugtighedscreme med let klappende bevægelser på dit ansigt og hals for at stimulere blodcirkulationen og for at huden absorberer planteaktiverne mere effektivt.

Det høje niveau af planteaktiver i vores Age Defy+ produkter betyder, at du kun skal bruge en lille smule: Less is more.

Prøv Age Defy+ 24 Hour Brightening eller Age Defy+ Cell Enrich Facial OilØkologiske hudplejeprodukter til moden hud