GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Naturlig hudplejerutine mod rynker og poser under øjnene

Naturlig anti-aging hudplejerutine mod rynker og poser under øjnene

Er du begyndt at ligge mærke til tidlige alderstegn? Læs videre og opdag hvordan du bygger din ideelle naturlige anti-aging hudplejerutine.

Tidlige alderstegn bliver typisk tydelige i alderen 25 til 45 år og inkluderer:

  • • Fine linjer
  • • Udtørret hud
  • • Poser under øjnene

De vigtigste produkter i en naturlig anti-aging hudplejerutine

At huden begynder at udvise alderstegn er uundgåeligt, men ved at inkorporere de følgende produkter i din hudplejerutine, så kan du skrue tiden lidt tilbage og hjælpe med at holde din hud ung, stærk og stram.

  1. 1) En ikke-tørrende rensevask/rensecreme
  2. 2) En skånsom skrubbecreme
  3. 3) En serum
  4. 4) En SPF fugtighedscreme
  5. 5) En hydrerende øjencreme

Bekæmp rynker med den rigtige anti-aging rensecreme

Age Defy+ Purify & Cream Cleanser

For at holde din hud sund og frisk burde du bruge to minutter på at rense din hud morgen og aften.

Undgå rensecremer med skrappe kemikalier eller udtørrende alkohol, og brug istedet hydrerende naturlige formularer der hjælper til at vedligeholde hudens fugtbalance.

Hibiscusplanten er kendt for at øge hudens elasticitet og har vist sig at modvirke alderstegn ved at løfte og opstramme huden. Derudover er den naturlig hydrerende, og den fjerner urenheder og makeup. Derfor har vi valgt at tilsætte planten til vores Age Defy+ Purify & Hydrate Cream Cleanser.Forebyg mod rynker med en naturlig skrubbecreme

Age Defy+ Soft Buff Exfoliator

At eksfoliere moden hud er vigtigt, da det hjælper med at stimulere cellefornyelsen, derudover sikrer den at din fugtighedscreme effektivt kan trænge ind i huden. Det er dog vigtigt ikke at eksfoliere moden hud for ofte med hårde skrubbecremer, da det kan irritere huden.

Moden hud har typisk større porer, derfor skal du kigge efter skrubbecremer med små naturlige korn som Bambus Stem ekstrakt, Bentonite ler eller Tranebærfrø. Skånsomme mod huden, disse naturlige eksfolierende ingredienser vil ikke ødelægge hudens porer.

Moden hud er ikke så effektiv til at lade døde hudceller falde af huden, derfor er det bedst at vælge en anti-aging skrubbecreme udviklet til at øge cellefornyelsen. Det kunne fx væres vores Age Defy+ Soft Buff Exfoliator.Bekæmp effektivt alderstegn med en anti-aging serum

Age Defy+ Hydrate & Renew Serum

Er du ikke sikker på at en serum passer ind i din hudplejerutine? Serumer indeholder flere niveauer af fugt-baserende aktive ingredienser end ansigtcremer, og de hjælper med at hydrere huden. De trænger også dybere ind i huden hvilket gør dem effektive i at bekæmpe alderstegn som rynker, fine linjer, udtørring og inflammation.

Serum skal altid påføres før din fugtighedscreme. En nøgleingrediens i vores Age Defy+ Hydrate & Renew Serum er Baicalin (Pragtskjolddrager). Denne naturlige ingrediens har enestående anti-aging egenskaber og har vist sig til at forbedre hudens elasticitet og stramhed med mere end 10% for voksne over 30 år.Giv næring og beskyttelse med en dagcreme med SPF

Age Defy+ Tinted DD moisturiser

Den første rynke der viser sig på huden er typisk ikke et tegn på alderdom, men et tegn på skade fra UV-lys. Skade fra solens lys akkumuleres igennem årene og forårsager ikke kun rynker, men også solpletter og hyperpigmentation.

For at forebygge yderlige skader fra UV-lys, så er det vigtigt at vælge en ansigtscreme der indeholder SPF 15 eller mere, og at du anvender den dagligt.

Ved at vælge en dagcreme med SPF vil du hjælpe din huds teint. Samtidig er den ideel til at gemme blodårer, rødme eller hyperpigmentation.Kom poser under øjnene til livs med en naturlig øjencreme

Age Defy+ Line Eraser Lip and Eye Serum

Når vi bliver ældre, bliver vores øjenlåg tyndere. Hormonforandringer og hydrering kan også efterlade huden omkring øjnene hævede og trætte. At udøve ansigtsyoga kan hjælpe med at tone musklerne omkring øjnene, og du kan yderligere tone huden ved at anvende en opstrammende øjencreme.

Vores Age Defy+ Line Eraser Lip and Eye Serum indeholder ingrediensen Strandmandstro (Sea Holly). Strandmandstro stimulerer hudens elastin og kollagen, samtidig med at det er en stærk antioxidant der hjælper med at beskytte huden mod frie radikale skader.Vores anbefalinger