GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Makeup tips til et yngre udseende

Mange års livserfaring giver en unik form for selvtillid, men matcher din makeup din poise?

Det er nemt at blive ved det man kender, men ved at prøve et par nye makeup tricks kan du opleve en fantastisk forandring i din huds udseende. Her løfter vi sløret for vores alders-trodsende makeup tips, der vil få dig til at se yngre ud.

Forberedelse til makeup

Vores hud begynder at rynke jo ældre vi bliver. Derudover producerer vores krop også mindre sebum, hvilket kan efterlade vores hud tør og trist. Det kan påvirke måden vores makeup sidder på, men ved at gøre disse tre trin kan du sørge for en perfekt base til din makeup.

1. RENS

Makeup skal kun anvendes på ren hud. Rens derfor huden både morgen og aften med en rensebalm, rensecreme eller ansigtsvask.

2.FUGT

Fugt fordamper hurtigere i moden hud, hvilket efterlader huden sårbar overfor dehydrering og tydeligere fine linjer. For at holde en sund fugtbalance i huden skal du drikke masser af vand og påføre en ansigtscreme, der er rig på planteaktiver som Squalane.

3. PRIME

Anvendelse af en primer skaber et skjold mellem din hud og din makeup, hvilket skaber bedre forudsætninger for et jævnt lag makeup. Ved at kombinere vores Age Defy+ Hydrate & Renew Serum med vores rynke-reducerende Cell Enrich Facial Oil skaber du den perfekte primer.


Byg din Foundation op

Anvend din foundation før alt andet makeup. Byg gradvist farve ved at blende det sammen med dine fingre, en makeup svamp eller en foundation børste.

Når du vælger din foundation, så vælg en foundation udviklet til moden hud som Green People's SPF15 Tinted DD Moisturiser. Lavet med stamceller fra Søfennikel, denne foundation fremmer cellefornyelse, reducerer fine linjer og rynke, optimerer hudens regenerering samt skaber en sund fugtbalance i huden.


Hold din minerale makeup på plads

Når du har blended din foundation sammen, så få sat den på plads ved at anvende en naturlig mineral pudder med en Kabuki Brush.

Påfør i nedadgående strøg, start med venstre kind, så højre kind og slut af med T-zonen, næse og hage. Dette vil optimere effekten af din foundation.

For at være endnu mere sikker på at makeup'en holdes på plads, så sprøjt en gang med vores Hydrating Toning Mist.


Vær let ved øjnene

Huden omkring vores øjne er delikat og kan være mere tilbøjelig til hævelse og mørke rande. For at reducere hævelse, inkorporer vores Rejuvenating Eye Cream ind i din hudplejerutine om aftenen. Et sundt og næret øjenområde vil betyde, at du ikke har brug for en concealer.

Mørke og matte farver påført dine øjenlåg kan virke mere aldrende, og kan afsløre rynker omkring øjet. Brug i stedet en diskret, lysende bleg punk eller en let brun nuance, der varmer din teint.

Før du anvender en øjenskygge, så prime dine øjenlåg med en udjævnende serum som vores Hydrating Firming Serum, påfør så din lyseste øjenskygge først, stryg den over øjenlåget og op mod øjenbrynet. Påfør mørkere nuancer ved det ydre hjørne af øjet, og blend så de to nuancer sammen.

Afslut dit look med vores Volumising Mascara. For at fjerne opmærksomheden fra mørke cirkler, prøv at anvend en sort mascara til de øverste øjenvipper og en mere diskret brun mascara til de nedre øjenvipper.Spar ikke på dine blushers

Hvis din hud er påvirket af rødme eller rosacea, vil du muligvis være tilbøjelig til at droppe en blusher. En lille smule godt-blended blusher til dine kinder kan forebygge din hud fra at se trist ud.

For en flatterende farve der er egnet til alle hudtyper, vælg et mineral-baseret produkt med et frisk lød som vores Mineral Blush i Rose. For anvendelse, smil og brug meget lidt på 'æblerne' af dine kinder. Blend farven ud mod dine tindinger med cirkulære bevægelser.


Gem læberne til sidst

Det sidste trin i din makeup-rutine bør være din læbestift. Dristige mørke farver vil få dine læber til at fremstå fine, men ved at anvende en primer og en neutral skygge inden, vil dine læber fremstå fyldigere.

Rynker på overlæben kan være et tegn på dehydrering, så vær sikker på at fremme fugtbalancen og hudens elasticitet ved at inkorporere vores Age Defy+ Line Eraser Lip & Eye Serum til din hudplejerutine.