GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Jeg plages af couperose, kan jeg bruge Fruit Scrub?

plages af couperose (karsprængninger og rødme i ansigtet), kan jeg bruge Fruit Scrub?

Jeg plages af couperose (karsprængninger og rødme i ansigtet), kan jeg bruge Fruit Scrub?

Couperose er en tilstand med små områder i ansigtet med rødme forårsaget af små underliggende udvidede blodkar. Det ligner Rosacea og er forårsaget af længerevarende dilatation af kapillærerne lige under huden.

Fruit Scrub indeholder fysisk eksfolierende granula og er derfor ikke velegnet ved denne tilstand.

Vælg hudpleje midler til ansigtet, der indeholder hybenolie der kan hjælpe med at vedligeholde og genoprette vævets fleksibilitet tæt ved hudens overflade – Cell Enrich Facial Oil og Anti-Ageing Facial Oil kan anbefales.

Tilbage til spørgsmål