GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Fordele ved tørbørstning

Fordele ved tørbørstning

Vil du vide hvordan du kan slippe af med cellulitis (appelsinhud)? Ifølge en ny brugerundersøgelse fra Sunderland Universitet og BBC, så er tørbørstning så effektivt at folk oplevede en formindskelse af appelsinhud på op til 26% ved tørbørstning - hvilket slår andre populære metoder som træning og koffeincreme med over 10%! Her fortæller vi hvad tørbørstning er, hvordan du gør det og hvorfor det er så effektivt.


Hvad er tørbørstning?

Også kendt som tør hud børstning, tørbørstning er blevet brugt i flere hundrede år. Tørbørstning er når man børster huden let med tørbørste, lavet af naturlige hår, for at fjerne døde hudceller, øge hudens teint og forebygge appelsinhud. Derudover stimulerer det blodcirkulationen og sætter gang i stofskiftet.


Hvad er fordelene ved tørbørstning?

Der er mange sundhedsmæssige fordele tilknyttet tørbørstning. Din hud er dit største organ og det spiller en vigtig rolle i at fjerne giftstoffer fra kroppen. Af den grund er det vigtigt at det yderste lag hud (epidermis) er regelmæssigt renset for døde hudceller, der blokerer porer hvilket medfører en forstoppet hud.

Ved at tørbørste huden let med en børste dagligt vil du hjælpe din krop med at:

  • • Opløse og fjerne døde hudceller
  • • Fremme cellefornyelse
  • • Stimulere blod- og lymfecirkulationen i huden
  • • Kontrollere appelsinhud ved at bringe næring og oxygen til hudens yderste lag

Kan tørbørstning fjerne appelsinhud?

Appelsinhud forekommer når fedtet i underhuden ophober sig mellem overhuden og musklerne. Cellulite-cremer, lavet med Dihydromyricetin, hjælper med at nedsætte kroppens funktion i at lagre fedt og producere nye fedtceller. Det er anbefalet at man tørbørster døde hudceller væk inden man påfører en cellulite-creme, da døde hudceller kan blokere det øverste lag hud, så cellulite-cremer ikke kan trænge ind til huden.


Hvordan tørbørster man?

Fordele ved tørbørstning

FØR DU STARTER: Vælg en børste med naturlige børstehår.

HVORNÅR SKAL DU TØRBØRSTE DIG? Den bedste tid på dagen du kan tørbørste er inden dit morgenbad. Det er fordi teknikken vil øge dit blodomløb i kroppen og det vil vække dig.

HVOR LANGTID SKAL DU TØRBØRSTE DIG? Tørbørstning i tre minutter hver morgen vil forbedre din blodcirkulation og vil eliminere overflydende væske, så din hud forbliver frisk, sund og ungdommelig.

HVORDAN GØR DU? Start ved fødderne og børst op ad benene med lange, livlige bevægelser. Når du tørbørster maveregionen, så børst i korte, cirkulære bevægelser med et let pres for at øge blod- og lymfecirkulationen. Husk også at børste fra dine fingerspidser til dine skuldre og så til dit hjerte. Har du appelsinhud, så giv det område en god tørbørstning.

HVAD SKAL DU UNDGÅ? Undgå at tørbørste ansigtet eller steder med sensitiv hud. Skadet og irriteret hud er også ekstra følsom overfor en tørbørstning. Sørg også for ikke at være for hård eller over-børste huden da det kan forårsage irritation.

FOR DET BEDSTE RESULTAT: Eksfolier med vores Age Defy+ Exfoliating Body Cream mindst to gange om ugen efter tørbørstning og et koldt bad for et stimuleret blodomløb. Forebyg appelsinhud med vores Age Defy+ Contour & Sculpt Body Lotion der indeholder et patenteret ekstrakt fra Pors som tilbyder intens kropsmodellering, forbedrer hudens hydreringstilstand og elasticitet samt fremmer cellefornyelsen. Vask din børste hver anden uge og lad den tørre helt inden du bruger den igen.


Shop vores produkter til tørbørstning