GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Solfiltre - fysiske versus kemiske filtre

Solfiltre - fysiske versus kemiske filtre

Solfiltre - fysiske versus kemiske filtre

Solfiltre kan inddeles i 2 kategorier – fysiske og kemiske.

Fysiske filtre virker ved at reflektere UV-lys væk fra huden – de fungerer som en fysisk barriere mellem huden og solens stråler. Som eksempler kan nævnes titandioxid, som er godkendt til anvendelse som solfilter og zinkoxid (endnu ikke godkendt som solfilter).

Kemiske filtre virker ved at undergå en kemisk reaktion ved tilstedeværelse af UV lys. Som en del af denne reaktion, omdannes energien fra UV lyset til en anden form for energi, almindeligvis varme. Under denne proces, kan nogle kemiske filtre frigive frie radikaler. Visse kemiske filtre er mere tilbøjelige til at danne frie radikaler end andre – Isoamyl p-methoxycinnamat anvendt af Green People, stammer fra kanelsyre, har en meget lavere risiko for denne reaktion end andre kemiske filtre.

For yderligere at beskytte mod frie radikaler, inkluderer vi en række antioxidanter i alle vores solcremer. Disse omfatter ekstrakt af Grøn te, Olivenblade, Edelweiss og Rosmarin samt Avocado olie – selv Aloe Vera som er basen i vores produkter har antioxidant aktivitet.

Vores økologiske solcremer

Tilbage til spørgsmål