GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Kan citrus olie forværre mine fregner og leverpletter?

Kan citrus olie forværre mine fregner og leverpletter?

Kan citrus olie forværre mine fregner og leverpletter?

Svaret er Nej. Visse komponenter i citrus olie, som f. eks. hesperidin og naringin har betydelige melagonese undertrykkende funktioner og anvendes faktisk til at blege huden.

Det er meget usandsynligt, at et øget antal fregner og større fregner er relateret til brugen af citrus olie. Det jo bare et naturligt aldringstegn, desværre!

Med alderen sker der det, at de forskellige melanocyt områder i huden ikke fungerer optimalt og det kommer til udtryk som forskelle i pigmenteringen. Selve fregnerne ændrer sig ikke, men med alderen får vi alle områder med uensartet pigmentering og de forbliver meget længere tid i huden, da hele processens ”turn over” er langsommere. Dette er grunden til at ”fregne” antallet tilsyneladende øges med alderen, uafhængigt af hvad personen i øvrigt bruger eller gør. Vi kan desværre ikke løbe fra aldersprocessen, kun forsinke den. Er du generet af pigmentpletter i ansigtet tilbyder Green People 24 Hour Brightening - en creme med ekstrakt fra bark af Multebær, Agurkekerner og Hibiscus blomster , der lysner huden og reducerer hyperpigmentering.

Tilbage til spørgsmål