GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Hvordan er holdbarheden på jeres produkter?

Holdbarheden

Hvordan er holdbarheden på jeres produkter?

Europæisk lovgivning kræver, at produkter med en holdbarhed på under 30 måneder fra fremstillingstidspunktet skal påføres en mærkning med ”Bedst før” eller ”Anvendes inden” på tuben, flasken eller beholderen produktet opbevares i.

For produkter med en holdbarhed på over 30 måneder skal emballagen mærkes med et batch nummer for at gøre producenten i stand til at identificere fremstillingstidspunktet og samtidig give en indikation af hvor længe produktet kan holde sig, når det først er åbnet.

Dette kaldes ”holdbarhed efter åbning” og illustreres med et ”åben beholder” symbol kombineret med et tidsrum i måneder indenfor hvilket at produktet skal være opbrugt, når først der er taget hul på det.

For Green Peoples produkter er det enten 6 måneder (6m) eller 12 måneder (12m) afhængig af produkttypen. Batch nummeret vil enten være placeret på etiketten eller præget ind i bunden af tuben. I alle tilfælde drejer det sig om 6 cifre og de skal læses i rækkefølgen måned, år, dag (mmyydd). Eksempelvis betyder batch nummeret 02915, at produktet blev fremstillet 10.februar 2015 og det vil som minimum kunne holde sig til august 2017.

Tilbage til spørgsmål