GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

Hvad er forskellen mellem Anti-Ageing Facial Oil og Cell Enrich Facial Oil?

FORSKELLEN MELLEM ANTI-AGEING FACIAL OIL OG CELL ENRICH FACIAL OIL?

Hvad er forskellen mellem Anti-Ageing Facial Oil og Cell Enrich Facial Oil?

Anti-Ageing Facial Oil er en dejlig olie til alle aldre baseret på 10 aktive ingredienser der blødgør og glatte huden, samt bidrager til at reducere hudens vandtab.

Ingredienser: Jojoba, Solsikke, Mandler, Tidsel, Hyben, Avocado, Lecithin, Rosengeranium, Rosmarin olie og E Vitamin.

Cell Enrich Facial Oil indeholder en synergistisk blanding af 20 aktive ingredienser, næringsstoffer og essentielle fedtsyrer med henblik på at regenerere og balancere moden hud. Denne oileblanding trænger dybere ind i huden hvor den nærer det underliggende væv. Cell Enrich Facial Oil er usædvanlig høj i antioxidanter og vitaminer der genopretter hudens elasticitet, fremmer celleregenerering og derved reducere forekomsten af rynker. Den æteriske olieblanding er ideel til moden hud og er designet til at supplere de duftstoffer, der anvendes i de øvrige produkter i Age Defy + serien.

Ingredienser: Kæmpenatlysolie, Granatæble, Tranebær, Solbær, Perilla, Squalane fra Oliven, Jojoba, Solsikke, Hyben, E vitamin, Lecithin. Med økologisk duftinfusion af: Lavendel, Cedartræ , Ho Wood, Rosengeranium, Ylang Ylang, Palmarosa, Citron og Kamille.

Tilbage til spørgsmål