GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

7 makeup tips til sommeren

7 makeup tips til sommeren

At bruge makeup om sommeren kan være et minefelt. Om sommeren står man over for sved, solcremer og hudproblemer, som kan få os til at tvivle på vores makeup. I denne guide afslører vi vores makeup essentials.


SPF-testen

Indeholder din makeup SPF? Det er klogt at beskytte din hud mod UV-lys året rundt, og specielt fra april til september hvor UV-lyset er skarpest.

Den bedste både at beskytte din hud mod at blive solbrændt er ved at bruge økologisk solpleje. Vores top-tip er at kigge efter sommer makeup, der indeholder SPF15.


Brug farvede dagcremer

Er bekymret over at dit foundation behov vil ændre sig i takt med en brunere hud i løbet af sommeren? Frygt ikke! Byt din foundation ud med en af vores farvede dagcremer med hudfarve-tilpassende minerale pigmenter.

Lavet med naturlige minerale pigmenter og SPF15, Green People's farvede dagcremer er tilgængelige i tre forskelige nuancer. Vores top-tip er at mixe to nuancer sammen for at udvikle en farve, der passer til din kulør hele sommeren.


Gør din makeup svedsikker

Er du bekymret for at din makeup ikke vil holde i fugtigt eller meget varmt vejr? Du kan være sikker på at holde styr på din makeup og din glans ved at anvende vores matte mineralske puddere.

For det bedste resultat: Brug vores Kabuki Brush til at påføre den mineralske pudder på dine kinder, T-zone og næse. Sæt det hele på plads med et sprøjt af vores økologiske Toning Hydrating Mist.Slip for en løbende mascara

Efterlader din mascara dig med tørre øjne? Høfeber, sved eller en tur i havet eller swimmingpool kan forårsage nogle mascara til at løbe, ved at skifte til en vandfast mascara kan du undgå en løbende mascara.

Green People's vandfaste mascara har naturlige cellulose mikrofibre, der giver vipperne øget volumen samt nærer rødderne og øjenvipperne.


Lysere læber til solskin

Dristige røde eller mørke læberstifter er gode om vinteren, men mange vælger at skifte til en mere let og diskret læbestift om sommeren.

Nude pink er meget populære, og vores Velvet Matte Damask Rose Læbestift er den perfekte nuance til sommeren. Lavet med naturlige pigmenter fra jordmineraler, den passer alle hudfarver og, fordi den indeholder Vitamin E, holder den også læberne hydreret.

Vil du have en mere dynamisk farve? Vores top-tip er at bruge en primer under din læbestift for at forstærke dens naturlige nuancer.


Slip for uren hud om sommeren

Efterlader en fed solcreme altid din hud med urenheder? I stedet for at gemme alle urenhederne under et tykt lag makeup, så dæk og rens med vores Oy! Clear Skin Concealer.

Formuleret med Omega 3 & 6, Tea Tree og Grøn Te, vores concealer både dækker og renser for en ren teint.


Nem måde til en sund glød

Vil du gerne have en nem måde at få en sund glød på til sommer? Brug vores Rose Pure Blush for en let og frisk glød. For det bedste resultat: Påfør med vores Kabuki Brush.

Top-tip: Børst altid mod ørene ved små, opadgående strøg for at bygge farve.