GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

7 grunde til at elske Green People solcremer

7 grunde til at elske Green People solcremer

7 grunde til at elske Green People solcremer

Når det kommer til effektiv solpleje, så har vi det hele! Fra en høj faktorbeskyttelse i børne og baby solcremer til duftfrie solcremer til sensitiv hud. Vores marine-venlig, ikke-giftige solcremer vil beskytte dig fra top til tå.

Vi har reformuleret vores prisvindende serie, så den er klar til sommeren. Vi kan med glæde tilbyde samme gode bredspektret beskyttelse med en højere andel af økologisk certificerede ingredienser og hud-beskyttende antioxidanter.

7 grunde til at elske Green People solcremer

7 grunde til at elske Green People solcremer

Det højeste niveau af økologisk indhold nogensinde

Med over 80% økologisk certificerede landbrugsingredienser sætter vores prisvindende solpleje serie en ny standard inden for økologisk solpleje.7 grunde til at elske Green People solcremer


Antioxidanter på et optimalt niveau

For en naturlig beskyttelse af hudcellerne og kollagen har vi fyldt vores solpleje med gode antioxidanter. De byder ind med anti-aging beskyttelse, forebygger skade på huden samt forebygger rynker.


7 grunde til at elske Green People solcremer


En mild, ikke-fedtet formular

Designet til at give en ikke-problematisk anvendelse til selv ultra sensitiv hud. Vores ikke-fedtede, milde formularer indeholder en lindrende blanding af planteaktiver, der balancerer og beskytter sensitiv hud.


7 grunde til at elske Green People solcremer

Drevet af planter

Mange solbeskyttelse formularer er baseret af en blanding af vand og UV-filtre, men for at sikre en optimal fugtbalance i huden anvender vi Aloe Vera. Denne hudvenlige naturlige ingrediens giver en forlænget hydration i huden med over 200 biologiske aktiver, f.eks. vitaminer, mineraler, super antioxidanter og essentielle aminosyrer.7 grunde til at elske Green People solcremer

Beskyttelse mod soleksem

Soleksem udvikles når svedporerne bliver blokeret, hvilket forårsager varme udslæt, vabler og/eller varmeknopper. Fordi vores solpleje ikke blokerer, lader den huden svede og hjælper til at beskytte mod soleksem.7 grunde til at elske Green People solcremer

Ikke-giftige filtre

Vores økologiske solcremer tilbyder naturlig, bredspektret UVA & UVB-beskyttelse gennem en blanding af sikre, ikke-giftige filtre. I modsætning til nogle kemiske UV-filtre irriterer vores effektive UV-filtre ikke huden, og den gør ikke skade på miljøet.7 grunde til at elske Green People solcremer

Vores forpligtelse til miljøet

Som et cruelty-free mærke har vi aldrig testet på dyr. Når vi producerer vores solcremer, så undgår vi altid at bruge ingredienser, der kan skade havmiljøet. For at beskytte vores have og strande yderligere, så er vi stolte af at fortsætte vores partnerskab med Marine Conservation Society.

For at hjælpe med øge kendskabsgraden for arbejdet Marine Conservation Society laver, så donerer vi 2,5 kr. hver gang vi sælger en af vores marine-venlige Neutral SPF30 Sun Lotion og Children's Neutral SPF30 Sun Lotion.


Se vores økologiske solcremer