GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

5 skønhedstips til efteråret

5 skønhedstips til efteråret

Ud af alle årstiderne er efteråret den mest romantiseret. Vi forventer dage med et orange-skær tilbragt under tæppet, og vi ser frem til at iføre os vores yndlings trøjer igen! Det hele er dog ikke fryd og gammen, for huden har det nemlig hårdt i efterårsmånederne, uanset hudtype. Her er vores 5 essentielle skønhedstips til efteråret, der sørger for at dig og din hud kommer sikkert igennem de skiftende årstider.


1. Exfolier, exfolier, exfolier!

For at redde din hud fra at blive trist, kedelig og dehydreret i efterårsmånederne, så øg din exfoliering til to gange om ugen.

Regelmæssig exfoliering fremmer cellefornyelse samt fjerner døde hudceller, hvilket øger absorberingen af ansigtscremer og serummer.

Vi anbefaler, at du vælger en skrubbecreme med naturlige korn som Sukker eller Abrikos pulver.

Vores økologiske Age Defy+ Exfoliating Body Créme for kroppen og Fruit Scrub Exfoliator for ansigtet er begge uden mikroplastisk og indeholder nærende Sheasmør, der sikrer en sund, frisk og glansfuld hud året rundt.


2. Giv din hud mere fugt

At have et super-fugtgivende ansigtsprodukt i din samling er et af de vigtigste skønhedstips til efteråret. Sørg for at undgå kosmetik der indeholder udtørrende alkohol, da det fjerner din huds fugt og kan føre til en tør og kløende hud. Hvis du aldrig har prøvet en ansigtsolie før, så er efteråret den perfekte tid at starte. Med en let, silkeblød tekstur samt intens næring er ansigtsolier de ideelle produkter til at give din hud fordelen imod omgivelserne.

Vores Anti Ageing Facial Oil og Age Defy+ Cell Enrich Facial Oil er begge spækket med kraftfulde hud-foryngende planteolier som økologisk Hyben, Kæmpenatlys og Sødmandel. Disse naturlige ansigtsolier skaber en beskyttende barriere, og de sikrer en længervarende sund fugtbalance.

Hvis din hud har mistet dens glød, så prøv en opløftende behandling natten over for at give næring samt øge hudens glans. Vores økologiske Beauty Boost Skin Restore er en kraftfuld skønhedscreme, der giver et stort glans-boost, og så er den perfekt til sensitiv hud. Blandingen af økologiske anti-aging planteaktiver som Avokado, Evighedsblomst og Grøn Te genopretter fugtbalancen, genskaber hudens elasticitet og bevarer hudens struktur. Påfør kun en lille smule til dit ansigt samt nakke og lad den sidde natten over.


3. Vælg naturlig læbepleje

Det kan være fristende at vælge en dåse vaseline til at beskytte dine sprukne læber fra kulden; men vaseline er måske ikke så hjælpsom, som du går og tror.

Som et bi-produkt af olieindustrien er vaseline ikke kompatibel med vores hud. At smøre det på dine læber er det samme som at vikle din hud ind i husholdningsfilm, hvilket forhindrer huden i at ånde og det efterlader dine læber endnu mere ømme og sprukne.

Vælg i stedet et læbeplejeprodukt med naturlig voks og olier, der beskytter, nærer og reparerer sprukne læber.

Vores Enrich & Enchance Lip Primer er lavet af en blanding af Bivoks og Solsikkeolie. Brug den som en læbebalsam eller under en læbestift som en farve-forstærkende primer.


4. Hjælp dine hænder

Den mest almindelige lidelse om efteråret er tørre, ømme hænder forårsaget af det kolde og våde vejr. Det er ikke så overraskende, da vores hænder ofte er udsat for elementerne, og at vi ofte forsømmer at pleje vores hænder.

Fordi huden på dine hænder ikke producerer så meget naturlig olie som resten af din krop, er hænderne mere tilbøjelig til tørhed, især i koldere vejr. Nu er det tid til at give lidt ekstra kærlighed til vores hårdest arbejdende kropsdele!

Forkæl dine hænder med en dybt hydrerende håndcreme som vores Help at Hand håndcreme. Beriget med Squalane fra Oliven, Jojobaolie og lindrende Lægestokrose, denne håndcreme vil nære og beskytte dine hænder som aldrig før.


5. Få smuk hud indefra

Du kan skabe en stor forskel i din huds tilstand ved at lave små ændringer i din kost. For eksempel, mange af os drikker ikke nok vand og det kan forårsage tør hud. Ved at drikke 2 liter filtreret vand om dagen (8 x 250 ml glas) er en essentiel måde at beskytte din hud fra at blive ramt af den typiske efterårslidelse tør hud.

Hvis du ikke allerede tager et økologisk supplement, så er efteråret et godt tidspunkt at begynde på. Vores superfood Green Beauty Supplement giver ikke kun dit immunforsvar et tiltrængt boost, det hydrerer, blødgør og beskytter også din hud. Green Beauty indeholder en af de mest kraftfulde antioxidanter kaldet Astaxanthin. Denne ingrediens er så unik, at den kan trænge ind og beskytte enhver celle i kroppen. Med andre ord, så giver den hele dit krop et stort kram!