GRATIS FRAGT VED KØB OVER 180,00KR

5 naturlige tips til tør hud

5 naturlige tips til tør hud

Når man har tør hud, er det ikke altid nok med en god fugtighedscreme, ligemeget hvor god den er. Derfor har vi sammensat et lille tips-og-tricks indlæg, så du kan komme din tørre hud til livs. Du vil også få anbefalinger til naturlige og økologiske hudplejeprodukter til tør hud.


Tip 1: Forbedre huden indefra

Tips til tør hud

Det er ikke kun det du drikker der holder din hud hydreret. Du kan supplere din diæt med Omega 3, 6 og 9 for at vedligeholde din huds naturlige fugtbalance. Fede fisk, hørfrø og hampefrø har alle et højt indhold af de gavnlige fedtsyrer. Det er klinisk bevist, at fedtsyrer reducerer inflammation i huden og at de forebygger vandtab, hvilket sikrer en god fugtbalance i huden.

Prøv at tilføj en spiseske hørfrø i en smoothie, havregrød eller juice om morgen for at give tør hud et naturligt og vegansk Omega boost.


Tip 2: Scrub og eksfoliering er ikke kun til fedtet hud

Mange tror at bodyscrubs og eksfoliering kun er til fedtet eller uren hud, men regelmæssig eksfoliering kan også gøre underværker for tør hud. En nænsom eksfoliering 2-3 gange om ugen fremmer cellefornyelsen, gør huden mere glansfuld og booster virkningen af dine fugtighedscremer, serummer og olier.

Nænsom eksfoliering er fordelagtig for alle hudtyper, men nogle skrubbecremer kan være for skrap for sensitiv og tør hud. Undgå især ingredienser som alkohol, SLS og petrokemikalier i din skrubbecreme. Hvis du har tør hud, så prøv en naturlig skrubbecreme fri for mikroplastik som Green People's Age Defy+ Soft Buff Exfoliator. Den er certificeret økologisk med en unik 3-vejs eksfoliering, og den er nænsom mod sensitiv hud. Naturlig Bambus ekstrakt, Bentonite ler og Ananas enzymer opløser og frigiver døde hudceller.


Tip 3: Forstå hudens pH-værdi

Tips til tør hud

Noget af det vigtigste i en hudplejerutine er rensning. Uden at rense huden for makeup rester, urenheder og andet skidt kan vores hud blive irriteret, tilstoppet og tør. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige rensebalm, hvis du bruger vand og sæbe kan du faktisk gøre mere skade end gavn, især hvis du har tør hud.

Hudens naturlige pH-værdi hælder lidt til sur, hvor sæbe er basisk. Ved at bruge noget basisk på huden kan det skabe en ubalance i huden og dermed skade hudens naturlige beskyttelse. Det kan resultere i tørhed, irritation og inflammation da din hud er ubeskyttet og ude af stand til at holde på så meget fugt.

Green People's produkter er udviklet med stor omhu for at komplementere hudens naturlige pH-værdi. Vi bruger ikke udtørrende alkohol, SLS eller sæbe i nogle af vores renseprodukter, der istedet er fyldt med hydrerende og nærende planteaktiver. For tør hud, prøv vores Age Defy+ Cleanse & Soothe Balm, en rig rensebalm der fjerner urenheder og døde hudceller, holder på fugten og fremmer cellefornyelse.


Tip 4: Plej din hud i den rigtige rækkefølge

For at hudplejeprodukter kan give dig det bedste resultat, så skal de anvendes i den rigtige rækkefølge. Det lyder måske lidt skørt, men det er utrolig simpelt at lære og det gør en verden til forskel.

Anvend altid din hydrerende serum eller ansigtscreme før din ansigtsolie. Tænk på ansigtsolier som beklædning for din hud; du ville ikke have en regnjakke på indenunder din t-shirt, og det samme gælder for ansigtsolier. Økologiske olier fungerer som et nærende og beskyttende lag til din hudplejerutine, og skal derfor altid være det sidste step som holder alt næringen og fugten i din hud. Hudplejeprodukter anvendt ovenpå ansigtsolier vil ikke have samme effekt, da olien fungerer som en barriere.


Tip 5: Vær hurtig for at holde på fugten

Tips til tør hud

Din hud begynder at miste fugt allerede 30 sekunder efter et bad, så brug en fugtighedscreme så hurtigt som muligt efter bad. Før du forlader badeværelset, så tør forsigtigt dit ansigt og brug herefter en ansigtsserum eller ansigtscreme og tilsidst påfør et par dråber ansigtsolie for at holde på fugten.

Hvis du lider af tør hud på arme, ben eller andre steder, så gælder det samme. Du skal bare bruge en hydrerende fugtighedscreme eller nærende body butter. Før du tager tøj på, så tør dig let og påfør vores Age Defy+ Contour & Sculpt Body Lotion, der indeholder økologisk ekstrakt fra Birkeknopper, Granatæble og Grøn Te for at genoprette hudens fugtbalance og booste din huds stofskifte.Vores anbefalinger til tør hud